Lille - Metz

Frankrig: Ligue 1
Lille
Stade Pierre-MauroyFuld tid0-0Tilskuere: 33.425
Metz
Lineup

Spil:
Lille vs Metz

Af Torsten Brix

Dagens spilforslag skal findes i Frankrig, hvor Lille på hjemmebane tager imod oprykkerne fra Metz i Ligue 1.

Article image

Lille er unægteligt skuffede over midtugens resultat imod Valencia, men skal altså idag forsøge at gemme skuffelsen væk og istedet spille, som de har gjort det meste af denne sæson. På hjemmebane har de været mesterlige, hvor de i 6 kampe har fået 16 point. De har altså kun spillet en enkelt uafgjort, og ellers har de vundet de resterende 5 hjemmekampe. Specielt nigerianeren Osimhen har set vild ud, hvilket topscorerlisten også illustrerer, hvor han her ligger på en 4. plads.

Metz ligger nummer 17, og de har ikke været imponerende. På udebane har de fået 4 point i 6 kampe. Her er det værd at bemærke, at de blot har scoret 2 mål i de 6 kampe, hvilket vidner om, at de har det svært på udebane. Det eneste lyspunkt for Metz har været angriberen Diallo, der ligger nummer 3 på topscorerlisten.

Selvom Lille har spillet lidt flere kampe end Metz, og måske kan være en smule mere udmattede, skal man tænke på, at der er landskampspause i næste weekend, hvorfor Lille simpelthen ikke må hvile på laurbærrene, og derfor skal de give alt, hvad de har i dag. Samtidig har Lille et langt bedre hold end Metz. Dagens spilforslag er:

Lille sejr til odds 1.61.

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik