Fodbold nyheder

- Han er kaptajnen

Af Christian Kern Hansen

Unai Emery har til et engelsk medie udtalt sig om valget af Aubameyang som anfører.

Article image
Ritzau-Scanpix

Unai Emery har udråbt angriberen, Pierre Emerick Aubameyang som den nye anfører, efter at Granit Xhaka mistede anførerbindet efter en uheldig optræden i en hjemmebanekamp mod Crystal Palace. Pierre Emerick Aubameyang er af Arsenal-manageren blevet udråbt til at skulle være Arsenals anfører i weekendens opgør mod Leicester, og den spanske manager har i et interview med det engelske medie, football.london udtalt sig om overvejelserne bag valget af Aubameyang.

- Han er kaptajnen. Fremfor alt, jeg kan huske hvordan vi gjorde processen, fordi sidste år kaptajnerne var Laurent Koscielny, Petr Cech, Aaron Ramsey og Nacho Monreal. De forlod også holdet i sidste øjeblik. I det øjeblik besluttede jeg mig, og jeg benyttede også karaktertrækkene til at finde en kaptajn. Efterfølgende startede jeg med Granit Xhaka, fordi han har kvaliteten til at tage kaptajnens ansvarlighed. Så efter problemet, besluttede jeg, at det var bedre for ham ikke at være (kaptajn,red.). Den næste i rækken er Aubameyang.

Udover at Aubameyang tilsyneladende skulle have store lederegenskaber, har angriberen allerede i sin Arsenal-karriere scoret en del mål. Ligesom han gjorde i hans tid i tyske Borussia Dortmund, hvor han også scorede mål på samlebånd. Angriberen har i blot 78 kampe for London-klubben scoret 50 mål, samt lagt op til 12 scoringer.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik