Fodbold nyheder

Landsholdsspiller:
Suárez tager til MLS

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Ifølge landsholdskollegaen Nico Lodeiro er det kun et spørgsmål om tid, før Barcelona-angriberen Luis Suárez spiller i den amerikanske liga.

Article image

Der har tidligere været rygter om et Suárez-exit, og han rygtes til flere forskellige klubber og ligaer, når tiden i Barcelona rinder ud. Nu har den uruguayske landsholsspiller og Seattle Sounders-profil, Nico Lodeiro, været ude og puste ild til rygterne om et MLS-eventyr for angriberen.

- Jeg tror, at du skal overbevise Barcelona. Han (Suárez, red.) ønsker at komme til MLS. Han spørger mig hele tiden om ligaen. Hans egen drøm var at spille i Barcelona. Han spiller på et fantastisk niveau, og han vil passe godt ind her, udtalte Lodeiro til MLSsoccer.com og fortsatte.

- Før eller siden vil han komme til MLS. Forhåbentlig vil han elske ligaen. Han spørger mig hele tiden, hvordan niveauet er, og forhåbentlig vil han også spille for Seattle Sounders. Det bliver nok den største udfordring, om det kan lade sig gøre. Det er kun et spørgsmål om tid, før han kommer her til landet for at spille.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik