Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Pep Guardiola, Granit Xhaka og Erling Braut Håland er blot nogle af de mange interessante navne i dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola er åben for at prøve kræfter med italiensk fodbold, når hans tid i England er slut. Spanieren har kun halvandet år tilbage af sin kontrakt med Manchester City. (The Times)

Granit Xhaka forlader måske Arsenal i januars transfervindue. Newcastle United skulle i den forbindelse være en af de klubber, som gerne vil have fingrene i den 27-årige midtbanespiller. (The Times)

Lucas Torreira skal i næste uge snakke med Arsenal om hans fremtid på "The Emirates". (Daily Mirror)

Erling Braut Håland kan sagtens ske at afvise interesseren fra klubber som Manchester United, Liverpool og Arsenal for i stedet at skifte til RB Leipzig, når sæsonen er færdigspillet. (Sky Sports)

19-årige Dwight McNeil, der spiller på kanten i Burnley, forsøger at fastholde sit fokus på fodbolden frem for de rygter, der sætter ham i forbindelse med et skifte til Manchester United. (Daily Mirror)

Arsenal er klar til at kæmpe med West Ham United om Martin Hinteregger fra Eintracht Frankfurt. "The Gunners" forbereder i den forbindelse et bud på 190 millioner kroner for den østrigske forsvarsspiller. (The Sun)

Bournemouth og Wolverhampton Wanderers er begge ude efter 22-årige Karlan Grant, der spiller i Huddersfield Town. (The Sun)

Cedric Soares ønsker at forlade Southampton efter sæsonen. Indtil da er han dog fast besluttet på at hjælpe Premier League-klubben fra den engelske sydkyst med at undgå nedrykning. (Daily Telegraph)

Kieran Tierney indrømmer, at det er op til spillerne i Arsenal at løse de nuværende problemer i klubben. (Daily Telegraph)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik