Fodbold nyheder

Barcelonas vidunderbarn:
Lad os håbe jeg kan blive i Barcelona resten af mit liv

Af Mads Sigh Lund Andersen

Ansu Fati har altid drømt om at spille for Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

La Masia-produktet, Ansu Fati, har været en af fodboldens store overraskelser i denne sæson. I starten af Barcelonas sæson, hvor de manglede form, og var ramt af mange skader, tog denne 17-årige knægt skridtet op på Barcelonas førstehold, og spillede nogle fantastiske kampe. Det havde altid været Ansu Fatis mål og drøm, og han håber, at han kan fortsætte i drømmeland hele hans liv.

- (At score, red.) imod Osasuna var en drøm – mit første mål med seniorholdet. Og derefter at score imod Valencia på Camp Nou. Jeg drømte om det øjeblik mange gange, og det blev en realitet. Man tror ikke på det. Jeg har altid gerne ville være her (hos Barcelona, red.) – det var ideen fra starten, og lad os håbe, at jeg kan blive her hele mit liv, sagde Fati til Barca TV.

Fati har indtil videre i denne sæson spillet ni kampe, scoret to mål og lavet et assist på seniorholdet. Siden mange af de store profiler i angrebet er kommet tilbage fra skade, er spilletiden for det unge stjerneskud, blevet begrænset, men fremtiden ser lys ud for den unge spanier.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik