Fodbold nyheder

Arsenal-profil:
Vi tror på Emery

Af Mads Sigh Lund Andersen

Kieran Tierney tror stadig på sin udskældte manager.

Article image

Selvom Arsenal nu er uden sejr i deres fire seneste kampe, og kun har vundet to ud af de seneste ni, tror Kieran Tierney stadig på den hans manager, Unai Emery. Dette udtalte Tierney ovenpå Arsenals 1-1-resultatet imod Vitoria i Europa League. Tierney mener stadig, at Emery er den rette mand til jobbet.

- Ja selvfølgelig (er han den rette, red.) Det er op til spillerne at fikse det på banen. Jeg synes, at Emery har været fantastisk, efter jeg kom til klubben. Jeg har lært en masse. Jeg lærer hver dag, og spiller med gode spillere. Alle i omklædningsrummet tror på hinanden og på manageren, sagde Tierney ifølge Sky Sports.

- Spillerne omkring mig gør mig til en bedre spiller. Jeg suger bare læring til mig, og nyder hver uge. Han (Emery, red.) kan godt lide at holde på bolden, spille den rundt med en boldbesiddende stil, og jeg forsøger bare at lære og arbejde på min teknik med ham. Jeg arbejder på mine afleveringsevner og indlæg – faktisk alt sådan generelt. Jeg arbejder også med trænerne, så jeg lærer bare generelt, fortsatte Tierney ifølge Sky Sports.

Mere om Kieran Tierney

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik