Barcelona - Slavia Prag

Europa: Champions League
Barcelona
Camp NouFuld tid0-0Tilskuere: 67.023
Slavia Prag
OptaktLineupReferatVideo

Avis:
Kortslutning mellem Messi og Griezmann

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Forsvindende få gange fandt de to spillere hinanden i gårsdagens 0-0-kamp mod Slavia Prag.

Article image

I går blev der smidt mere brænde på bålet, da Barcelona på Camp Nou skuffede mod Slavia Prag i Champions League. Weekenden forinden gik det værre til, da de tabte 1-3 til Levante i La Liga. Træneren Ernesto Valverde ligner en, der snart vil modtage en fyreseddel, hvis de positive takter og resultater ikke hurtigst mulig vender tilbage. Han kan få skuden vendt, hvis han skaber en større samhørighed mellem superstjernen Lionel Messi og nyindkøbte Antoine Griezmann.

Det spanske medie MARCA mener, at det er den manglende forbindelse mellem de to Barcelona-profiler, som er årsagen til den svage offensiv i den catalanske klub.
MARCA har set nærmere på statistikker, der viser, at de to angribere kun fandt hinanden fire gange i gårsdagens kamp mod Slavia Prag og blot 18 pasninger i de seneste fire Barcelona-kampe.

Den lille argentiner fungerer bedre med Luiz Suárez, og de har fundet hinanden 32 gange i de sidste tre Champions League-kampe, de har spillet sammen. Messi og Suárez er også venner udenfor banen, og der er en større spilforståelse mellem de to.

Meget tyder på, at hvis Ernesto Valverde vil beholde sin trænergerning i Barcelona, skal han få Griezmann og Messi til at blive en enhed på træningsbanen, så de kan videreføre det til kampene.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik