G. Wijnaldum (14), A. Oxlade-Chamberlain (53)
M. Samatta (40)
Daniel Fisker

Milner udpeger Liverpools svaghed

Det var ikke uden bump på vejen, at Liverpool tirsdag aften kunne besejre belgiske Genk 2-1.
Liverpool nærmede sig avancement til ottendedelsfinalerne i Champions League, da Genk tirsdag aften blev besejret 2-1 på Anfield.

James Milner understreger i kølvandet på kampen, at han trods alt er glad for de tre point, mens han dog også udpeger en svaghed hos Liverpool-mandskabet, som også fik betydning tirsdag aften.

- Jeg synes, at vi var gode til tider, udtaler James Milner ifølge Mirror.

- Drengene blev ved med at presse og forsøge at holde tempoet højt.

- Det kunne have været meget mere komfortabelt, men de gjorde det svært. Jeg er bare glad for resultatet.

Alex Oxlade-Chamberlains mål i anden halvleg – hans tredje i to kampe mod Genk – blev afgørende, fordi Genk-angriberen Mbwana Samatta kort før pausen havde udlignet Georginio Wijnaldums føringsmål.

Det var et hjørnespark, som efter godt og vel 40 minutters spil førte til undertippede Genks udligning. James Milner udpeger da også dødbolde, som Liverpools svaghed – noget ”The Reds” kan arbejde med.

- Dødbolde vil altid være farlige. Der var seks ændringer i aften, så det sværeste at opretholde vil altid være formen, men det er noget, vi kan arbejde på at forbedre.

- Hver eneste kamp i Champions League er svær. Det er kedeligt at sige, men det er sandt. Vi er nødt til at gøre arbejdet færdigt nu.

Liverpools næste mulighed for at gøre arbejdet færdigt udspiller sig den 27. november, hvor Napoli besøger Anfield til en topkamp i Gruppe E.