Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Napoli
Salzburg
H. Lozano (44)
E. Haaland (11)
Torsten Brix

Spil: Napoli vs. Salzburg

Igen er der Champions League på programmet....
Vi har idag fundet et spilforslag frem til kampen mellem Napoli og Salzburg, som mødes i Italien. Napoli kan med en sejr i denne kamp næsten sikre sig avancement til knockout-runderne i Champions League. De har ikke fået den bedste start i Serie A, og de må derfor være top tændte for at få Champions League hurtigt afgjort, så de kan få fokus på den hjemlige liga.

Napoli er, som mange andre italienske hold, utrolig stærke på hjemmebane, og her har man kun tabt en kamp. Salzburg har været en fryd for fodboldfans. De har turde at spille deres eget offensive fodbold, ligemeget hvem modstanderen har været.

Men det er dog kun blevet til en sejr i tre kampe i Champions League. De tabte seneste mod netop Napoli på hjemmebane i en kamp med masser af chancer i begge ender. Salzburgs målmand gik dog ud med en skade i netop den kamp, og han er endnu ikke klar. Napoli er på papiret det klart bedste hold af disse to og med motivationen for tidligt at kunne sikre sig kvalifikation til knockoutkampene, så vil vi mene, at dette odds bærer på stor værdi. Dagens spilforslag er derfor:

Napoli-sejr til odds 1,89.

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER