Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Napoli
Salzburg
H. Lozano (44)
E. Haaland (11)
Torsten Brix

Optakt: Napoli - Salzburg

Nu er 15 års ventetid slut… et stort projekt står overfor sit klimaks!
Kommentar
I de sidste 15 år har ambitiøse Red Bull Salzburg jagtet en succes i Champions League, efter de har haft masser af succes i hjemlandet og i Europa League. Nu skal de en tur til Napoli for at møde topholdet i gruppe E. De startede med en storsejr over bundholdet Genk, men siden har de tabt til Liverpool og Napoli.

Derfor kan RB Salzburg skabe stor spænding med en sejr over Napoli, men det er ikke den letteste bane at skaffe point på imod Carlo Ancelottis mandskab. Inden turneringen startede, var Liverpool og Napoli favoritter til at gå videre fra gruppen. Netop de to hold var også i pulje sammen sidste år, hvor napolitanerne var tæt på at sende de efterfølgende finalister ud allerede i gruppespillet.


Skader og karantæner
Ingen af klubberne har spillere i karantæne, men Napoli skulle være uden Allan, Ghoulam og Malcuit – mens Salzburg har fem spillere på skadeslisten. Det skulle være Stankovic, Bernede, Prevljak, Farkas og Walke.


Forventet startopstilling
Napoli: Meret; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mário Rui; Callejón, Elmas, Fabián Ruiz, Zieliński; Lozano, Milik.

Salzburg: Coronel; Kristensen, Wöber, Onguéné, Ulmer; Junuzović, Mwepu; Minamino, Daka, Haaland, Hwang.


Bud på resultatet
I 2012 røg RB Salzburg ud af Champions League til Dudelange fra Luxembourg, og i 2015 var de foran med 2-0 over Malmö, men røg ud. Dette er blot to af 11 mislykkede kvalifikationer for østrigerne. Dette giver et billede af et hold i en stor indkøringsfase med mangel på erfaring. Den har Napoli masser af, og de vinder med en hjemmesejr på 2-0.


Kampens profil
Det bliver i den grad spændende at følge den talentfulde norske angriber – Erling Braut Haaland, som Indkast.dk tidligere i sæsonen har lavet denne profil af Erling Haaland- a star is born

Kampen spilles tirsdag kl. 21.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER