Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Leverkusen
Atlético
K. Volland (55)
T. Partey (41), Á. Morata (90)
Christian Kern Hansen

Optakt: Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

Indkast.dk ser frem til Bayer Leverkusen-Atletico Madrid i gruppe D
Kommentar:
Bayer Leverkusen har endnu ikke tilkæmpet sig et point i gruppe D der udover Atletico Madrid og Bayer Leverkusen, også består af russiske Lokomotiv Moskva og italienske Juventus. Leverkusen har mildest talt haft det problematisk i de tre første kampe, hvor man ellers blot har tabt med et enkelt mål hjemme mod Lokomotiv Moskva og ude mod Atletico Madrid, men Atletico Madrid er ikke mest komfortabel i en situation hvor de selv skal skabe kampen, og dette kan Leverkusen måske profitere af.

Hvis Bayer Leverkusen skal have den mindste forhåbning om en Europa League-playoffplads skal man som minimum hive et enkelt point ud af onsdagens kamp hjemme på BayArena.

Karantæner og skader:
Bayer Leverkusen må se bort fra en skadet Lars Bender, der døjer med en haseskade, mens hollandske Daley Sinkgraven heller ikke er til rådighed for det vesttyske mandskab. Atletico Madrid er en del hårdere ramt end tyskerne, og må se bort fra hele fem spillere til midtugens Champions League-kamp. Midtstopperen Stefan Savic er ude med en haseskade. Højrebacken Sime Vrsaljko sidder ude med en knæskade. Udover de allere nævnte spillere i forsvaret, er den uruguayanske midterforsvarer Jose Maria Gimenez også ude med en skade og er heller ikke til rådighed for Diego Simeones mandskab. Kometen Joao Felix sidder ude med en forstuvet ankel og forventes først tilbage i midten af november-måned. Den unge angriber Borja Garces er også ude med en skade. Atletico Madrid har altså et hav af skader og i et tætpakket program kan tyskerne måske drage fordel af netop det.

Forventede startopstillinger:
Bayer Leverkusen (3-4-3)
Hradecky-Tah-Bender-Wendell-Bellarabi-Demirbay-Baumgartlinger-Weiser-Alario-Volland-Havertz

Atletico Madrid (4-4-2)
Oblak-Trippier-Hermoso-Felipe-Lodi-Koke-Saúl-Partey-Lemar-Correa-Morata

Bud på kampens profil:
Indkast.dk spår en forholdsvis jævnbyrdig affære, hvor begge hold tager prøver at tage teten i kampen. Et godt bud på kampens profil kunne være Leverkusens offensivprofil Kai Havertz, der regnes som en af Tysklands allerstørste talent. Måske det allerstørste faktisk. Han har allerede leveret flere fornemme præstationer for tyskerne, og kunne meget vel blive manden der skal gøre forskellen for Bayer Leverkusen i onsdagens opgør mod Madrid-klubben.

Bud på kampens resultat:
Indkast.dk ser spanierne som en lille favorit i kampen, men med Atletico´s gentagende kvaler med at skabe fodboldkampe i mente, kan denne kamp blive særdeles svær for La Liga-mandskabet. Indkast.dk spår en smal 2-1-sejr til Atletico Madrid, der på baggrund af deres erfaring i det fineste europæiske selskab må siges at udgøre favoritværdigheden forud for opgøret.

Formkurve:
Bayer Leverkusen:
T-T-U-V-T

Atletico Madrid:
U-V-V-U-U

Seneste kampe for Leverkusen:
18.oktober: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen: 3-0 (Bundesligaen)
22.oktober: Atletico Madrid - Bayer Leverkusen: 1-0 (Champions League)
26.oktober: Bayer Leverkusen - Werder Bremen: 2-2 (Bundesliga)
29.oktober: Bayer Leverkusen - Paderborn: 1-0 (DFB Pokal)
2.november: Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach: 1-2 (Bundesligaen)

Seneste kampe for Atletico Madrid:
19.oktober: Atletico Madrid - Valencia: 1-1 (La Liga)
22.oktober: Atletico Madrid - Bayer Leverkusen: 1-0 (Champions League)
26.oktober:Atletico Madrid- Athletic Club Bilbao: 2-0 (La Liga)
29.oktober: Alaves - Atletico Madrid: 1-1 (La Liga)
2.november: Sevilla-Atletico Madrid: 1-1 (La Liga)

Kampen spilles onsdag aften klokken 21.00 på BayArena i Leverkusen, og kan ses på Viaplay. Kampen dømmes af den slovenske dommer Damir Skomina

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER