Danmark: Superligaen
FT
5 - 2
(3 - 2)
Brøndby
Randers
K. Wilczek (25), K. Wilczek (32), D. Kaiser (45), H. Mukhtar (70), K. Wilczek (90)
M. Egho (10), E. Marxen (16), P. Carlgren (29), S. Piesinger (90)
Torsten Brix

Tuder Thomasberg?

Randers-træneren føler sig bortdømt, når de er i hovedstaden…
- Jeg kan bare konstatere, at når der har været tvivlssituationer i kampene herovre, så er kendelserne gået imod os og har været til fordel for dem. Det er kampafgørende situationer. Det foregår herovre, fordi det er de to klubber, som kan lægge mest pres på fra lægterne. Det er min holdning. Ligesom der sikkert er mange, som synes det er fedt, fordi jeg står her igen. For dem lyder det måske, som om at jeg står og tuder.

Dette er den hårde udmelding fra Thomas Thomasberg, efter Randers har været en tur på Brøndby Stadion og tabt 2-5. Randers-keeperen Patrik Carlgren fik et rødt kort efter et sammenstød med Simon Hedlund, hvor målmanden endte med at bokse Brøndby-spilleren i hovedet. Rødt kort?

- Jeg kan ikke se, hvorfor der skulle være rødt kort. Det er en naturlig ting, at målmanden bruger hænderne inde i feltet. Skulle der så også have været rødt kort til
Simon Hedlund, hvis det havde stået helt klart, at Patrik nåede frem til bolden først? Spørger Thomasberg og fortsætter:

- Vi får en fantastisk start og kommer foran 2-0. De reducerer til 2-1, og så sker den her situation, som bliver rigtig kampafgørende. Patrik kom ud med høj fart og havde øjnene på bolden. Jeg har stadigvæk ikke set en vinkel, hvor det er tydeligt, hvem der rammer den først. Jeg kan i hvert fald konstatere, at Patrik rammer bolden, ellers kan den ikke ryge i den retning, som den gør.


Se mål og highlights fra kampen her:




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER