Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 4
(0 - 2)
Burnley
Chelsea
J. Rodriguez (86), D. McNeil (89)
C. Pulisic (21), C. Pulisic (45), C. Pulisic (56), Willian (58)
Mads Sigh Lund Andersen

Lampard: Han fortjener at starte inde

Frank Lampard har været tilfreds med Christian Pulisic’ seneste præstationer.
Christian Pulisic’ Chelsea-karriere har ikke været en dans på roser indtil videre for den amerikanske wing. Spilletiden og specielt en plads i startopstillingen har været sparsom, men det vender måske nu for den tidligere Borussia Dortmund-spiller. Hans manager, Frank Lampard, er i hvert fald tilfreds med, hvad Pulisic leverer.

- Med den måde han har spillet på, fortjener han en plads i startopstillingen, men det er der også andre, der gør, og det er et godt problem at have. Det er fantastisk, at han har disse præstationer, når han bliver skiftet ind, og selvfølgelig vil han få nogle starter – det er grunden til, at han skiftede hertil, sagde Lampard på et pressemøde forud for Chelseas kamp mod Burnley.

- Men vi har Callum Hodson-Odoi, som var topklasse mod Newcastle sidste weekend i forhold til kreativitet, og William som jeg erklærede vores bedste spiller i vores gode fire til fem kamps stime. Så de er gode muligheder for mig, og Christian bliver bedre, og han er mere med i gruppen, fortsatte Lampard.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER