Europa: Champions League
R. Silva (4), Pizzi (85)
M. Depay (70)
Torsten Brix

Spil: Benfica - Lyon

I aften mødes Benfica og Lyon på Estádio da Luz i Lissabon i Champions Leagues gruppe G.
Benfica har ikke fået nogen prangende start i Champions League i år. To nederlag på to kampe er det blevet til, og derfor er de allerede presset og tvunget til at komme fremad på banen i dette opgør. Til dagens kamp mangler Benfica højrebacken Almeida og den defensive midtbanemand Florentino. Samtidig er et af deres store offensive våben, nemlig kantspiller Rafa Silva, stærkt tvivlsom til kampen. Her kan de miste en mand, der sidste sæson scorede sytten mål i seksogtyve kampe.

Selvom Benfica er gode på eget græs, ligger der her muligheder for Lyon. Lyon er nemlig et utroligt stærkt omstillingshold, og hvis Benfica skal ud og satse lidt i deres spil, er der mere plads til Lyons hurtige angribere. Lyon er dog inde i en skidt periode med kun en sejr i de seneste ti kampe. Nu har de dog fået ny træner, nemlig Garcia. Han stod i spidsen for dem for første gang i midtugens kamp mod Dijon, som endte 0-0. Depay var ikke med i det opgør, men er meldt klar til dette opgør, som er en stor forstærkning til holdet.

Vi tror, at Lyon kommer til Benfica med et defensivt udgangspunkt, da de sagtens kan leve med et uafgjort resultat. Derfor får Benfica store problemer med at åbne Lyon op, og det kan koste dem dyrt, hvis de begynder at satse i deres spil.

Vi spiller derfor på Lyon +0,5 AH til odds 1,73

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER