Daniel Fisker

Onsdagens internationale rygter

Real Madrid forbereder i øjeblikket en vinteroprydning i truppen.
Real Madrid har gjort det klart over for den tidligere Manchester City-spiller Brahim Diaz, at de ønsker at sælge den 20-årige spanier som en del af den kommende oprydning i truppen. (Mail)

Real Madrids midtbanekreatør Isco har accepteret, at han er en af de spillere, som skal forlade den spanske hovedstadsklub til januar. (Mail)

Zlatan Ibrahimovic er interesseret i at vende tilbage til Serie A, hvor han tidligere har repræsenteret Juventus, Inter og AC Milan, når hans kontrakt med LA Galaxy udløber til nytår. (CalcioMercato)

Den kommende MLS-klub Inter Miami, som delvist er ejet af David Beckham, har offentliggjort planer om et stadion med kapacitet til 26.000 tilskuere og en tagbar, som er på linje med de legendariske palmetræer. (Mail)

FC Barcelona har afvist rygterne om, at de skulle have indvilliget i at betale 112 millioner kroner for at stoppe striden om Antoine Griezmann, som i sommer skiftede fra Atlético Madrid til Barcelona. De 112 millioner kroner skulle i stedet bruges til at sikre Barca en forkøbsret på fem Atlético Madrid-spillere. (Sport)

Bayern München har forberedt et bud på FC Barcelona-forsvareren Samuel Umtiti, som både skal forstærke tyskernes bagkæde og dække ind for Nicolas Süle, som i øjeblikket er skadet. (Tuttosport)

Ajax-stjernemålmanden Andre Onana har løftet sløret for, at han afviste muligheden for at vende tilbage til FC Barcelona i sommerens transfervindue, hvor Paris Saint-Germain også var interesseret i den 23-årige målmand. (RMC Sport)

Juventus-midtbanespilleren Rodrigo Bentancur, som er værdisat til omkring 260 millioner kroner, er dukket op på FC Barcelonas transferradar. (Don Balon)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER