Europa: Champions League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Atlético
Leverkusen
Á. Morata (78)
Rasmus Ussing

Optakt: Atletico Madrid - Bayer Leverkusen

Indkast.dk lader op til et af aftenens første Champions League-opgør på det hektiske Wanda Metropolitano-stadion i Madrid.
Kommentar:
Så blev det endelig tid til Champions League igen, og et af de første spændende opgør i aften udspiller sig allerede kl 18.55, når Atletico Madrid tager imod Bayer Leverkusen.

Opgøret bliver en kamp mellem første –og sidstepladsen i Champions League gruppe D. Leverkusen, som indtager sidstepladsen i gruppen, har med 0 point i de første to opgør, sat sig selv i svær situation, hvor de er hårdt pressede til at få point med hjem fra Madrid. Atletico har dog ikke tabt på Wanda Metropolitano i de seneste 11 hjemmekampe i Uefa-regi, så der skal en stor præstation til for at slå hul på den statistik.

Dermed ser situationen vanskelig ud for tyskerne, som ligeledes er tyngede af skader på flere af klubbens profiller, hvor blandt andet Wendell og Leon Bailey er ude med skader. Motivationen er dog høj blandt Leverkusen-spillerne for at få de første point hjem.

- Vi er godt forberedt på vores modstander. Vi vil slå Atletico, bringe vores kvaliteter ind på banen og gøre det bedre på alle områder end vi gjorde mod Frankfurt, siger Leverkusen-midtbanespilleren Julian Baumgartlinger på et pressemøde mandag aften og referere til weekendens 0-3-nederlag til Frankfurt i Bundesligaen.

Atletico ligner en stor favorit til dagens opgør, men intet er givet på forhånd, og Leverkusen vil helt sikkert komme med alt hvad de har, for at få de første point på kontoen.

Karantæner og skader:
Atletico Madrid må se bort fra Stefan Savic, Sime Vrsaljko og Joao Felix. Alle andre spillere er til rådighed, og ingen skulle være tvivlsomme eller småskadede.

Bayer Leverkusen har som nævnt Leon Bailey og Wendell skadede, mens også Daley Sinkgraven og Charles Aranguiz er ude af aftenens opgør.

Forventede startopstillinger:
Atletico (4-4-2)
Oblak – Hermoso, Felipe, Giménez, Trippier – Saúl, Thomas, Herrera, Koke – Costa, Correa

Leverkusen (3-4-3)
Hradecky – L. Bender, S. Bender, Tah – Ballarabi, Baumgartlinger, Demirbay, Volland – Havertz, Alario, Amiri

Bud på kampens profil:
Da hverken Atletico eller Leverkusen ikke som sådan har en brandvarm profil for øjeblikket, må valget falde på Atleticos Diego Costa, som har det med at levere, når han skal, og når han er motiveret. Mon ikke han er det på hjemmebane i aften, når Atletico skal forsvare deres førsteplads i gruppen.

Bud på kampens resultat:
2-0. Atletico kører en sikker sejr hjem i dag. Leverkusen kommer ikke igennem den solide Atletico-defensiv, som før weekendens 1-1-resultat mod Valencia, har lavet clean sheets i de forgående fem opgør.

Formkurve:
Atletico: U-U-V-U-V
Leverkusen: T-U-T-V-V

Seneste kampe for Atletico:
25. september: RCD Mallorca – Atletico: 0-2 (La Liga)
28. september: Atletico – Real Madrid 0-0 (La Liga)
1. oktober: Lokomotiv Moskva – Atletico: 0-2 (Champions League)
6. oktober: Real Valladolid – Atletico: 0-0 (La Liga)
19. oktober: Atletico – Valencia: 1-1 (La Liga)

Seneste kampe for Leverkusen:
21. september: Leverkusen – Union Berlin: 2-0 (Bundesliga)
28. september: Augsburg – Leverkusen: 0-3 (Bundesliga)
1. oktober: Juventus – Leverkusen: 3-0 (Champions League)
5. oktober: Leverkusen – RB Leipzig: 1-1 (Champions League)
18. oktober: Frankfurt – Leverkusen: 3-0 (Bundesliga)

Kampen spilles tirsdag aften d. 22/10 klokken 18.55. Kampens dommer er Artur Dias fra Portugal.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER