Daniel Fisker

Tirsdagens internationale rygter

Zinedine Zidane ønsker at blive i Real Madrid for altid, men noget kunne tyde på, at den franske træner får sparket, hvis Real Madrid taber til Galatasaray.
FC Barcelona sætter en stopper for deres strid med Atlético Madrid. Striden, som drejer sig om Antoine Griezmanns transfer til Camp Nou, skal efter sigende løses ved, at Barca betaler yderligere 112 millioner kroner for den 28-årige franskmand. (El Mundo)

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane har gjort det klart, at han ønsker at blive i Real Madrid for altid. (Marca)

Noget kunne dog tyde på, at Zinedine Zidane får sparket i Real Madrid, hvis den spanske hovedstadsklub ender med at tabe til Galatasaray i denne uges Champions League-kamp. (Mundo Deportivo)

Den italienske landstræner Roberto Mancini pønser efter sigende på at inkludere Juventus’ 41-årige målmand Gianluigi Buffon og den 36-årige Boca Juniors-spiller Daniele de Rossi i sin trup til EM-slutrunden i 2020. (Rai Sport)

FC Barcelona er klar til at tage afsked med Samuel Umtiti, hvis de kan få 450 millioner kroner for den franske forsvarsspiller, som er ivrig efter at komme til en klub, hvor han kan få mere spilletid. (Don Balon)

AC Milan pønser op at hente en højreback, en midtbanespiller og en angriber, når januar-transfervinduet åbner. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER