Fodbold nyheder

MOAR:
Er lillebror nervøs over, at han skal spille imod Manchester United?

Af Torsten Brix

Pudsig historie fra Newcastle… om aftenen før og selve ”juleaftens dag”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Matty og Sean Longstaff fra Newcastle er blevet henholdsvis 19 og 21 år, så bor de stadigvæk hjemme hos deres mor, og i sidste spillerunde startede de begge på den centrale midtbane i 1-0-sejren over Manchester United. Til Daily Telegraph fortæller Sean, om Mattys opførsel op til sin debut imod Manchester United.

- Matty talte ikke så meget aftenen før kampen. Normalt løber han rundt i huset og laver ballade, lammer og synger – men denne aften var han meget roligere. Min mor spurgte mig: Er lillebror nervøs over, at han skal spille imod Manchester United? Og jeg svarede blot, at han nok skulle klare det. Fra presæson-kampene har han været helt fantastisk. Han fortjente en plads, siger Sean, mens Matty fortsætter:

- Aftenen før havde jeg det bedre end forventet, men på kampdagen vågnede jeg tidligt og kunne ikke falde i søvn igen. Jeg kunne ikke glemme, at jeg skulle spille en Premier League-kamp og så endda imod Manchester United. Det var ligesom at vågne op juleaftens morgen… selvom det lyder åndsvagt!

Mere om Newcastle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik