Fodbold nyheder

MOAR:
Er lillebror nervøs over, at han
skal spille imod Manchester United?

Af Torsten Brix

Pudsig historie fra Newcastle… om aftenen før og selve ”juleaftens dag”.

Article image

Selvom Matty og Sean Longstaff fra Newcastle er blevet henholdsvis 19 og 21 år, så bor de stadigvæk hjemme hos deres mor, og i sidste spillerunde startede de begge på den centrale midtbane i 1-0-sejren over Manchester United. Til Daily Telegraph fortæller Sean, om Mattys opførsel op til sin debut imod Manchester United.

- Matty talte ikke så meget aftenen før kampen. Normalt løber han rundt i huset og laver ballade, lammer og synger – men denne aften var han meget roligere. Min mor spurgte mig: Er lillebror nervøs over, at han skal spille imod Manchester United? Og jeg svarede blot, at han nok skulle klare det. Fra presæson-kampene har han været helt fantastisk. Han fortjente en plads, siger Sean, mens Matty fortsætter:

- Aftenen før havde jeg det bedre end forventet, men på kampdagen vågnede jeg tidligt og kunne ikke falde i søvn igen. Jeg kunne ikke glemme, at jeg skulle spille en Premier League-kamp og så endda imod Manchester United. Det var ligesom at vågne op juleaftens morgen… selvom det lyder åndsvagt!

Mere om Newcastle

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik