Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Klaus Jensen

Der er nok at tage fat på i dagens engelske rygter, hvor især Manchester United er i vælten.

Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)
Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)Ritzau-Scanpix

Paul Pogba brugte blandt andet landskampspausen på at mødes med Zinedine Zidane i Dubai. Mødet med Real Madrid-træneren har pustet til ilden om et muligt skifte i januar. (Daily Mirror)

Nemanja Matic er en anden midtbanespiller, som kan være på vej ud af døren på Old Trafford. Serberen er nemlig en efterspurgt herre i Inter. (The Sun)

Ingen af de to ovennævnte skal dog erstattes af Ivan Rakitic, der har udelukket et januar-skifte til Manchester United. Det skyldes kroatens familie, som ikke ønsker at bo i det nordvestlige England. (Daily Mail)

Red Bull Salzburgs Erling Haaland er den måske mest efterspurgte teenager lige nu. Næste destination for normanden kan meget vel være Manchester City, der har angriberen som et stort transfermål. (The Sun)

Moussa Dembele gør det så godt i Lyon, at angriberen er på blokken i både Everton og Manchester United. (Football Insider)

Liverpool vil helst vente til efter sæsonen med at skille sig af med Adam Lallana. (Football Insider)

Watford har en aftale med Fluminense om et køb af Joao Pedro, der skifter, når januars transfervindue åbner. (Watford Observer)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik