Fodbold nyheder

Messi:
Jeg ville forlade Barcelona

Af Mads Sigh Lund Andersen

Messi havde seriøse overvejelser omkring sin fremtid i Barcelona i 2013.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona og Lionel Messi har været forbundet i lang tid, og nogle vil mene, at den argentinske troldmand, er blevet en personificering af klubben. Men deres lange forhold kunne have sluttet i 2013. Det fortæller Messi i et interview med radiostationen RAC1. Grunden til Messis utilfredshed stammer fra hans første retssag om skattesvindel, hvor han blev idømt 21 måneder betinget fængsel og en bøde på cirka 15 millioner kroner. Messi sagde dette under interviewet med RAC1:

- Jeg overvejede oprigtigt på det tidspunkt at forlade klubben. Ikke på grund af Barcelona, men fordi jeg ville forlade Spanien. Jeg følte mig dårligt behandlet, og jeg ville ikke blive der længere. Jeg havde dørene åbne til mange klubber, men jeg modtog aldrig et officielt tilbud, fordi alle vidste, at jeg egentlig gerne ville blive. Situationen handlede ikke om mine følelser for Barca.

- Jeg var den første (fodboldspiller der blev dømt for skattesnyd, red.), og det er derfor de var så hårde ved mig. De gjorde mig til et eksempel, og viste, at det vil være sådan for alle. Det var hårdt på grund af alle de ting, der skete på det tidspunkt, sagde Messi til RAC1.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik