Fodbold nyheder

Ekstra Bladet slagter Fischer

Af Torsten Brix

Sportschef kan godt lide FCK-profilen… bare ikke for tiden!

Article image

- Indrømmet: Jeg kan skidegodt li’ Victor Fischer. En fed type, der på alle leder og kanter beriger Superligaen. Et drev med bolden, der ikke findes lignende i den bedste danske række, et godt fodboldhoved, en ærgerrighed og selvtillid, der driver modstandernes fans til vanvid. Sådan var det i hvert fald.

Sådan skriver Ekstra Bladets Allan Olsen i dagens udgave af avisen efter FCK i går tabte til Brøndby, og fodboldeksperten havde svært ved at genkende FCK-profilen Victor Fischer:

- Lige nu er det vist kun den uudtømmelige selvtillid og irritationen hos alle andre end FCK- fansene, der er tilbage hos Viktor Fischer ... En status på københavner-derbyet var nemlig den, at Viktor Fischers arme og hænder snurrede i større hast og med større præcision end benene! Nemlig når FCK-profilen skulle brokke sig over medspillere, dommer og modstandere.

- Fokuser nu på dit eget spil, Fischer! Når DET kører, så kan du lege indpisker og styrmand … Som skrevet tidligere, er det en gåde, at han er faldet så afgrundsdybt i niveau, men det spejler måske meget godt FCK’s alt for svingende niveau.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik