Torsten Brix

Formsvage United skuffer igen

Ole Gunnar Solskjærs skaderamte angreb kom ikke til meget – imod West Ham…
I søndagens Premier League-opgør havde Manchester United kun én afslutning i første halvleg i opgøret mod West Ham, men kort efter pausen skulle ”De Røde Djævle” have scoret, da Juan Mata ikke kunne dreje bolden ind, selvom han var meget tæt på målet.

På det tidspunkt førte West Ham med 1-0 efter en god og flad afslutning fra Andriy Yarmolenko – uden chance for den kontraktunderskrivende David de Gea. Til opgøret var United uden de skadede offensive spillere – Paul Pogba og Anthony Martial – men måske også Marcus Rashford i nærmeste fremtid kommer på den liste, da han måtte udgå med en skade i kampen mod West Ham.

Så Uniteds offensiv imod slutningen af kampen bestod af Jesse Lingard, Daniel James, Andreas Pereira og Mata. Midt i anden halvleg fik United en gigantisk chance, men uheldigt for dem, så var det midterforsvareren Harry Maguire, der fik en lidt tilfældig bold få meter fra mål.

Den dyrtindkøbte forsvarsspiller manglede præcision og misbrugte den store chance. Det var ikke tilfældet i den anden ende af banen, da Aaron Cresswell scorede et flot frisparksmål til slutresultatet 2-0. Med nederlaget har formsvage Manchester United vundet 5 af deres sidste 19 kampe...

West Ham – Manchester United: 2-0 (1-0)
1-0: Andriy Yarmolenko (42)
2-0: Aaron Cresswell (83)
Tilskuere: 59.984