Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Sådan undgår du forstyrrelser under fodboldkampen

Har du den rette belysning, når du ser fodbold?
Selvom sommeren officielt er ovre, og vi nu rykker ind i de koldere måneder, så er der stadigvæk en masse at se frem til. I de resterende fire måneder der nu er tilbage af året, så er der stadigvæk massevis af fodboldkampe som du kan nyde godt af.

Somfy lader dig styre belysningen
Hvis ikke du allerede har bemærket det, så er fjernsynet spækfyldt med fodboldkampe i øjeblikket. Hvis ikke det er Champions League så er det andre spændende kampe, som mange af os hellere end gerne vil følge med i. Nogle af fodboldkampene er dog sat til at starte væsentligt tidligere end andre, og sidder vi derfor og ser den ene fodboldkamp efter den anden, så vil vi på et tidspunkt bemærke, at lyset ændres udenfor. Det kan være irriterende og gøre det svært at se hvad der foregår på skærmen.

Eftersom lys og mørke så hyppigt skifter på denne årstid, så kan det være besværligt hele tiden at skulle rejse sig for at ændre på gardinerne, ikke sandt? Derfor anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på Somfy. Du kan tjekke hjemmesiden ud her: shop.somfy.dk. Somfy er en hjemmeside der sælger det der hedder ”smart home”, som altså er en måde hvorpå du via din tablet, PC eller telefon kan styre bestemt ting i hjemmet, uden at skulle rejse dig op og gøre det fysisk hver gang.


Gør det hele fra sofaen
Du har f.eks. mulighed for at styre rullegardinerne, belysning, markise, vinduesskodder eller hvad ellers du har i hjemmet. På denne måde kan du selv være med til at styre hvordan lyset skal være, så du bedst har mulighed for at se fodboldkampen. Måden hvorpå dette fungerer er ved hjælp af en speciel app som sørger for, at du kan styre flere forskellige dele i dit hjem. Det er enormt smart da du nemlig kan se fodbold ligeså tosset som du vil, uden at skulle tænke over belysningen, eller generelt om lyset fra solen blænder lidt for tv’et. Med Somfy får du en nem og effektiv måde hvorpå du kan styre det hele på, uden at skulle rejse dig for at gøre det hver gang. Nyd din fodboldkamp direkte fra sofaen!

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER