Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United har taget hul på en ny transferstrategi, Raheem Sterling bliver på et tidspunkt verdens bedste fodboldspiller, mens der er rift om Nemanja Matic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United, som har taget hul på en ny transferstrategi, der drejer sig om at lokke unge spillere til klubben, holder et vågent øje med Callum Wilson. Bounemouth-angriberen har scoret tre mål i de sidste to kampe. (Sun)

Manchester United forhørte sig om Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho i sommerens transfervindue. (Manchester Evening News)

Den tidligere Manchester United-forsvarer Patrice Evra understreger, at den nuværende spillertrup er nødt til at bløde for klubben, hvis de vil accepteres af klubbens fans. (Sky Sports)

Manchester City-kantspilleren Raheem Sterling fører i øjeblikket kapløbet om at erstatte Lionel Messi og Cristiano Ronaldo som verdens bedste fodboldspiller. Det siger i hvert fald Xavi, som tidligere har spillet sammen med Messi i Barcelona. (Mirror)

Southend United, som i øjeblikket kæmper i bunden af League One, er interesseret i at få den tidligere Manchester United og FC Barcelona-angriber Henrik Larsson som klubbens nye manager. (Mail)

Monaco-midtbanespilleren Aleksandr Golovin afviste et skifte til Chelsea, fordi han mente, at det ville blive for hårdt på Stamford Bridge. (Sun)

Tottenham-målmanden Hugo Lloris har løftet sløret for, at det ikke er sandsynligt, at han spiller i Tottenham, når han lægger støvlerne på hylden. Den franske landsholdsmålmand skulle efter sigende være interesseret i at prøve kræfter med MLS. (France Football)

Manchester City-manageren Pep Guardiola går glip af de spillere, som står højest på hans ønskeliste, fordi han nægter at betale skyhøje priser, som ikke nødvendigvis kan retfærdiggøres. (Guardian)

Newcastle United-angriberen Andy Carroll, som ikke har spillet for klubben, siden han i sommer vendte tilbage til St. James’ Park, fordi han har brækket anklen, har mulighed for at sidde på bænken, når Newcastle tørner sammen med Brighton på lørdag. (Mail)

Newcastle United-målmanden, som har en fortid i Esbjerg, er tæt på at kunne forlænge sin kontrakt med Premier League-klubben. (Sky Sports)

Manchester United-kantspilleren Daniel James var tæt på at indstille sin karriere, før den overhovedet var begyndt – da han var 12 år gammel. (Inside United)

Rygterne har længe sendt Manchester United-midtbanespilleren Nemanja Matic til Italien, men nu har Borussia Dortmund også meldt sig ind i kampen. (Sun)

Sportsdirektøren i Norwich City Stuart Webber har indvilget i at underskrive en treårig kontraktforlængelse. (Telegraph)

Qatar-klubben Al Gharafa er så interesserede i Everton-angriberen Cenk Tosun, at de står klar med et konkret bud og en treårig kontrakt. Transfervinduet i Qatar lukker den 30. september. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea