Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Bendtner-ballade

Indkast.dk har kigget på Nicklas Bendtners eskapader…
- I Arsenal-tiden (2009) var Bendtner så skidefuld foran natklubben Boujis i London, at han tabte bukserne, og kort tid efter totalsmadrede han sin Aston Martin, da han kørte over 160 km/t i den.

- I Sunderland udførte han hærværk på en række parkerede biler sammen med den vanvittige holdkammerat Lee Cattermole.

- i 2011 bliver han frataget sit kørekort, da han havde kørt for stærkt.

- I 2013 og med en promille på 1,75 i blodet kørte Bendtner i den forkerte retning på den ensrettede Gammel Strand i indre København.

- Senere kastede han et glas efter en taxa foran ”Kostbar”.

- Nok engang kom han i problemer med en taxachauffør, hvis bil en halvnøgen Bendtner valgte at piske med sit bælte.

- Kort tid herefter (2018) var Nicklas Bendtner årsagen til, at en taxachauffør i København brækkede kæben efter uoverensstemmelser omkring en meget lille taxaregning. Efterfølgende fik Bendtner en dom på 50 dage med fodlænke.

- I maj 2023 stadfæstede landsretten byrettens dom i en sag imod Bendtner, der var anklaget for fem gange at køre uden kørekort. I forbindelse med dommen blev Bendtners Porsche Taycan til 2,4 millioner kroner - konfiskeret, og dermed mistede den tidligere landsholdsspiller sin dyre Porsche.


Dette er blot nogle af historierne, som er påhæftet Bendtner. Af andre kan nævnes, da han valgte at vise sine sponsorerede underbukser til EM2012 eller da han mødte op i en stor Mercedes hos Wolfsburg, hvis hovedsponsor er Volkswagen. Eller da han grinte under mindehøjtideligheden for Gary Speed, der netop havde begået selvmord eller eller…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER