Ryan Svale

Ulvene slog sikkert Lyngby

FC Midtjylland trækker fra i toppen efter en 3-0 i Lyngby
Lyngby tog søndag eftermiddag imod Superliga duskene fra FC Midtjylland, der havde Marc Dal Hende og Emiliano Marcondes i start-11.

Der mom en meget livlig start på kampen, da begge hold indenfor de første fem minutter kom til gode muligheder. Men efterhånden som halvlegen skred frem satte FC Midtjylland sig mere på kampen.

Efter 29 minutters spil kom Superligaens førerhold foran, da Emiliano Marcondes fandt Awer Mabil, der sparkede bolden flot, faldt i hjørnet til en midtjysk føring

Dermed kunne midtjyderne gå til pause med en 1-0 føring, hvilket var ganske fortjent, da de var i god kontrol det meste af halvlegen.

I anden halvleg skruede gæsterne op for tempoet og i det 54. minut fordoblede de føringen. Mikael Anderson opsnappede bolden og hans forsøg blev afrettet så den gik ind i målet til 2-0.

Herefter blev det svært for hjemmeholdet, der skulle frem ad banen, og det gav mulighed for gæsterne.

Efter 66 minutter kom Erik Sviatchenko højst på et hjørnespark og centermenterede midtjydernes sejr.

Ingen af holdene kom tættere på yderligere scoringer, og derfor endte det hele med en 3-0 til de midtjyske gæster, der undervejs gav debut til Nicolas Madsen fra akademiet.

Med sejren øger ulvene forspringet ned til FCK med fire point. Løverne møder dog senere på eftermiddagen Hobro.

Lyngby - FC Midtjylland: 0-3 (0-1)
0-1: Awer Mabil (29')
0-2: Mikael Anderson (54')
0-3: Erik Sviatchenko