Fodbold nyheder

Fra krise og fyring - til snak om Champions League

Af Torsten Brix

Der har været gang i ”Galehuset” AGF…

Article image
Polfoto

- Brøndby lå som en klar nummer tre i Superligaen og med vores start in mente, så synes jeg, at sejren i Brøndby er den bedste præstation, jeg kan komme i tanke om, i de fem år, jeg har været her. Jeg siger ikke, at det var den bedste kamp eller den vigtigste sejr, men vi var med til at gøre Brøndby dårlige. De kom ikke frem til nogle muligheder. Det var et fantastisk stadion, hvor der blev lagt pres på os…

Sådan siger AGF-bossen Jacob Nielsen efter deres flotte sejr over AGF. Sejren gjorde, at AGF hentede seks point i Superligaen på seks dage, og skabte glæde i ”Smilets by”.

- For en uges tid siden stod vi og forholdt os til krise før vores mandagskamp mod AC Horsens. Det er også AGF. Og det er jo ikke os, der snakker om det. Men på under en uge er medierne gået fra at snakke krise og fyring til at tale om forlængelse med træneren og Champions League. Det er AGF. Det kan jeg kun trække på smilebåndet af. Sådan en uge indkapsler fint, hvad det vil sige at være i AGF. Hvis vi taber mod Esbjerg på søndag … Alle ved, hvad der så sker… slutter Jacob Nielsen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik