Fodbold nyheder

El Clasico-kamp om Neymar

Af Torsten Brix

Hvor havner den brasilianske superstjerne – Indkast har leget lidt med tanke om et skifte til La Liga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Om ti dage lukker transfervinduet, og der kan nå at ske en del. En af de helt store sagaer får ifølge dagens udgave af Marca – nok et kapitel. For ifølge den store spanske sportsavis så skulle Barcelona nu have sendt et tilbud til PSG på at låne Neymar i den kommende sæson med en købsoption på at købe ham næste sommer til 1.110 millioner kroner.

Dette skulle PSG have afvist, da de værdisætter den brasilianske angriber til hele 1.850 millioner kroner, og derudover ønsker PSG pengene nu, så de kan reinvestere dem i truppen. Det er ikke en mulighed for Barcelona, der allerede har hentet Antoine Griezmann og Frankie de Jong i dette transfervindue. Vil du spille på hvor Neymar fortsætter karrieren kan du finde bonus bet365 her.

Samtidig skulle både Real Madrid og Juventus følge udviklingen nøje, da de også er interesserede i Neymar, og sidstnævnte skulle være klar til at smide en anden sydamerikansk angriber – Paulo Dybala – med i handlen.

Varmest er dog rygterne, som sender Neymar til La Liga og Barcelona, men måske vil Real Madrid gerne drille deres rivaler i kampen om Neymar. Den brasilianske superstjerne afviste, da han var 14 år en plads på Real Madrids talentskole, men hvordan vil det egentlig se ud i de forskellige klubber.


Neymar i Barcelona – idealopstilling
Ter Stegen
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Busquets, De Jong
Messi, Griezmann, Neymar
Suarez


Neymar i Real Madrid – idealopstilling
Courtois
Militao, Varane, Ramos, Marcelo
Modric, Casemiro, Kroos
Neymar, Hazard
Benzema


Sagt om Neymar i Barcelona
- Jeg vil gerne have, at han har det sjovt og spille sammen med Lionel Messi. (Landsholdskollega Felipe Luis)


Sagt om Neymar i Real Madrid
- Han er ikke i vores trup, men indtil september kan alt ske. (Real Madrid-træner Zinedine Zidane)


I det skjulte har Barcelona-spilleren Lionel Messi en gigantisk rolle i, hvor Neymars fremtid er. Ifølge spanske medier bliver Messi rådført, når nye spillere skal til Barcelona, og derudover skulle han have ringet og forsøgt at overtale Neymar til at skifte til Barcelona – flere gange.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik