Torsten Brix

Gaarde om klubmanden Thelander

Indkast.dk har mødt en tilfreds sportsdirektør, som i dag lavede en fremtidsløsning ved at hente Rasmus Thelander.
I disse linjer kunne man tidligere læse, at Rasmus Thelander i dag spiste morgenmad sammen med resten af AaB-truppen, inden klubben senere kunne annoncere forsvarsspillerens skifte til Superliga-klubben. Den ”gratis” spiller er noget, som begejstrer sportsdirektør Allan Gaarde, da Indkast.dk møder ham på hans kontor på Hornevej i Aalborg.

Den tidligere sportsdirektør AaB Lynge Jakobsen har sagt, at nordjyderne er vilde med ”vin ad libitum og transfer-fri fodboldspiller”, og det virker næsten også til, at Allan Gaarde har samme holdning.

- Rasmus Thelander er et scoop for os, og det er også derfor, at vi har slået til. Han har haft masser af muligheder, men han har afvist dem, da han gerne ville hjem til AaB. Så der opstod en rigtig god mulighed. Både som en sikring nu, men også for fremtiden.

Dermed har AaB nu centrale forsvarsspillere som Jakob Blåbjerg, Jores Okore, Kasper Pedersen og stortalentet Mathias Ross Jensen samt Rasmus Thelander. Af disse spillere har Blåbjerg og Okore kontraktudløb til næste sommer, så Gaarde tænker fremad.

- Det er en fremtidsløsning. Thelander har været på vores læber længe, da vi hele tiden forsøger at planlægge vores hold frem i tiden. Vi har masser af dygtige offensive spillere, men har også et behov for at få nogle spillere med et stort forsvarsgen. Det har vi også i dag, men dette har Rasmus i den grad også.

Fra 2012 til 2015 spillede Thelander for AaB, men efter flere hektiske år i udlandet er han tilbage i Aalborg, efter der længe har været en dialog imellem parterne.

- Thelander har været en stor prioritet for os igennem en periode, men det hele skal ses i lyset af andre prioriteter, men vi har også følt, at vi har været godt dækket ind i det centrale forsvar. Det er fantastisk, når spillerne gerne vil tilbage til vores klub. Der er ikke noget bedre end at have spillere, der brænder for projektet og klubben. Så når det bliver svært, så er de der også. Altså når det hele koger.

Det hele kogte for AaB i pokalfinalen 2014, men det kogte ikke over for Thelander, der lavede to mål i finalen, som sikrede AaB en historisk ”Double”.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER