Fodbold nyheder

Solskjær:
Sanchez ønsker at blive

Af Johan Martinsen

Ole Gunnar Solskjær er afvisende overfor rygter vedrørende Alexis Sanchez' dårlige arbejdsmoral og lyst til at forlade klubben.

Article image

Chilenske Alexis Sanchez mangler fortsat at imponere og slå igennem i Manchester United. Den offensive kreatør har blot scoret fem gange i 45 optrædender. 30-årige Sanchez var heller ikke inkluderet i truppen i hjemmesejren på 4-0 over Chelsea i den første Premier League-kamp i sæsonen.

Hovedpersonen er blevet meldt på vej ud i mange ombæringer, og de seneste meldinger lyder på, at det allerede kan ske i denne måned. Transfervinduet er blandt andet stadig åbent i Spanien og Italien. Det betyder, at skulle Sanchez forlade Manchester United, så har "De Røde Djævle" ingen mulighed for at hente en erstatning, da vinduet er lukket i England. Det forlyder dog, at Manchester United skulle være desperate for at slippe af med den løntunge chilener, og Sanchez skulle være lige så desperat for at komme væk. Ole Gunnar Solskjær afviser dog disse historier:

- Alexis er yderst professionel. Han kommer ind og arbejder utrolig hårdt til træning hver eneste dag. Han ønsker at blive og være en del af det her. Alle disse historier passer ikke. Han er en del af vores trup, og han er en rigtig god spiller. Han er et par uger bagud i sammenligning med de andre, men han nærmer sig holdet igen, udtaler Solskjær og fortsætter:

- Vi har ikke alt for mange angribere, så Alexis skal nok komme til at spille i den nærmeste fremtid. Vi forventer, at han kommer til at bidrage. Han har kvaliteten til det.

Alexis Sanchez' første chance for spilletid bliver mandag den 19. august, hvor Manchester United møder Wolverhampton på udebane. Kampen fløjtes igang klokken 21:00 og kan følges på TV3 Max.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik