Fodbold nyheder

Ny AGF'er:
Superligaen er meget fysisk

Af Johan Martinsen

AGF's nye australier Zach Duncan er glad for springet til den danske Superliga, men den er mere fysisk, end han havde forestillet sig.

Article image

AGF hentede inden sæsonen den 19-årige australier Zach Duncan til klubben efter et vellykket prøveophold. Den talentfulde midtbanespiller gjorde det så godt, at AGF belønnede ham med en fireårig kontrakt.

Zach Duncan er indtil videre blevet bragt i spil som indskifter i to kampe for aarhusianerne, og hovedpersonen ser også positivt på sin start i klubben, selvom det kræver en smule tilvænning:

- Det var været rigtig fint. Jeg nyder det. Det er en god, velfungerende klub, og det har gjort starten nemmere. Det virker som én stor familie. Alle spillere i truppen har taget godt imod mig, og når man føler sig velkommen, er det også lettere at fokusere hundrede procent på fodbolden, udtaler Duncan til Århus Stiftstidende og fortsætter:

- Det har været en fed oplevelse at spille. Det har også været meget anderledes fra, hvad jeg har været vant til. Den danske liga er meget fysisk, og der bliver spillet hurtigt, synes jeg, så jeg skal lige finde mine fødder, men det er meget positivt, at cheftræneren allerede nu har givet mig muligheden for at spille.

Zach Duncan er AGF's tredje australier i truppen. David Nielsen råder i forvejen over Mustafa Amini og Alex Gersbach.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik