Fodbold nyheder

- Manchester United vinder Premier League før Liverpool

Af Johan Martinsen

Manchester United-legenden Gary Neville har fuld tiltro til, at "De Røde Djævle" snart vender tilbage til toppen af Premier League.

Article image

Liverpool blev i den forgangne Premier League-sæson henvist til den samlede andenplads til trods for imponerende 97 point på kontoen, hvilket var blot ét enkelt point efter vinderne fra Manchester City. Dette er det højeste antal point for en andenplads nogensinde og normalt mere end rigeligt til at sikre sig titlen.

Liverpool var derfor millimeter fra at sikre sig sit første mesterskab siden 1990. Klubben har i mange år sukket efter mesterskabet og er blevet overhalet af de evige rivaler fra Manchester United i det samlede antal titler. Manchester United har i denne periode vundet 13 Premier League titler. "De Røde Djævle" har dog som vindere aldrig opnået 97 point. Liverpool håber derfor, at man har erfaringen og fundamentet til at det lykkes i den kommende sæson. Manchester United-legenden Gary Neville er dog ikke så optimistisk på rivalernes vegne. Han mener, at de har forspildt sin chance, og at hans tidligere klub kommer til fadet først.

- Jeg kan garantere, at Manchester United begynder at vinde igen. De vil sandsynligvis vinde Premier League før Liverpool. Det er ikke for at være respektløs overfor Liverpool, men det tror jeg helt sikkert, udtaler Neville til Sky Sports og fortsætter:

- United er en mere moden klub, og de er tættere på et comeback til toppen, end I tror. Klubben er ved at genopbygge sig selv og finde tilbage til de gamle dyder. Liverpool mister også Mohamed Salah inden et år. Jamie Carragher ved det, han vil bare ikke sige det.

Manchester United sluttede forrige sæson 31 point efter Liverpool.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik