Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Johan Martinsen

Harry Maguire afviste mere lukrative tilbud for i stedet at tørne ud for Manchester United, og Mesut Özil ser ud til at tage over for Wayne Rooney i DC United.

Harry Maguire, Jesse Lingard, Manchester United - Chelsea 2019
Harry Maguire, Jesse Lingard, Manchester United - Chelsea 2019Ritzau-Scanpix

Sol Campbell forlod Macclesfield Town ved gensidig samtykke, fordi han ikke blev betalt i fire måneder. (Mirror)

Ole Gunnar Solskjær havde personlige samtaler med Christian Eriksen om et potentielt skifte til Manchester United, men danskeren insisterede på, at han ønskede et skifte til Spanien. (Manchester Evening News)

Gary Pallister har kritiseret Mino Raiola for at forsøge at gennemtvinge et skifte for Paul Pogba væk fra Manchester United. (Mirror)

Manchester United sluttede deres interesse for Bruno Fernandes på grund af, at portugiseren smider for mange bolde væk. (Mirror)

Everton har afvist en forespørgsel fra Galatasaray omkring midtbanespiller Morgan Schneiderlin. (Mirror)

Manchester United forbliver ivrig efter Sean Longstaff og kunne se ud til at signere Newcastle-midtbanespilleren næste sommer. (Express)

Bayern München har ikke opgivet at hente Leroy Sane til trods for hans korsbåndsskade. (Express)

Manchester United har forbudt spillere at underskrive autografer ved indgangen til klubbens træningsanlæg af hensyn til sikkerheden. (Telegraph)

Den tidligere Arsenal-forsvarer Nigel Winterburn mener, at Henrikh Mkhitaryan bør forlade klubben. (Express)

Harry Maguire afviste et mere lukrativt tilbud fra Manchester City, men forsvarsspilleren ville repræsentere "De Røde Djævle". (Sun)

Jack Butland er klar til at kvitte engelsk fodbold og flytte udenlandsk i løbet af de næste to uger for at redde sin karriere og komme til EM næste sommer. (Mail)

Manchester Uniteds argentinske forsvarsspiller Marcos Rojo rygtes på vej ud ad klubben inden transforvinduets udløb. (Express)

DC United har haft samtaler med Mesut Özils agent i Washington om en mulig overgang til MLS. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik