Fodbold nyheder

- Vores forhold var beskadiget

Af Torsten Brix

Martin Braithwaite taler ud – efter en hektisk periode..

Article image

- Jeg vil ikke sige dårlige ting om klubben, men der var sket nogle ting, som gjorde, at jeg ikke kunne blive der. Vores forhold var beskadiget. Så jeg følte, at det var på tide, at jeg kom videre.

Sådan siger den nye Leganés-spiller Martin Braithwaite til Tipsbladet efter han er skifter fra Middlesborough, men også efter en turbulent tid.

- Der var noget interesse fra nogle lande, hvor jeg ikke lige følte, at det var det rigtige i forhold til mine ambitioner nu og her. Nu havde jeg fået lidt blod på tanden i forhold til Spanien og ville rigtig gerne blive her. Der har været diskussioner mellem klubberne i lang tid. De ville mig virkelig, og de er gået langt for at få mig. Det er en lille klub, men det er gode folk, der står bag holdet. De gør de rigtige ting stille og roligt.

- Jeg har en anden fornemmelse på en god måde. Nu kan min familie slå sig ned. Det er dejligt at kunne sige til mine børn efter to år på rejse, at nu kan de fortsætte i den samme skole og spille fodbold det samme sted i et stykke tid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik