Fodbold nyheder

2 x 2-4 + 1-3

Af Torsten Brix

Solide ”Øretæver” til de danske hold i europæiske kampe… Det slutter 14-6 og miraklet udeblev...

Article image

2-4 var både FCM og Brøndby bagud, inden de skulle op imod henholdsvis portugisiske Braga og skotske Glasgow Rangers – begge på udebane – og begge torsdag aften. Så de danske hold skulle i den grad op ad en stor bakke, efter de havde lavet store fejl i defensiven, hvilket også var tilfældet i torsdagens opgør.

FCM og Brøndby kom stort set bagud på samme tid, da både Braga og Rangers scorede efter ca. 15 minutters spil. FCM’s Rasmus Nicolaisen lavede en gigantisk fejl, da den unge forsvarsspiller slet ikke fik sparket bolden væk, og meget bedre så Alexander Scholz ikke ud senere i halvlegen. Op til kampen slog fodboldekspert Flemming Toft fast overfor TV2:

- Én ting er at tabe på hjemmebane, men med fire mål imod er chancerne minimale - jeg vil sige lig nul - for Brøndby og FC Midtjylland. Skræmmende forsvarsspil i de første kampe gør, at begge hold skal koncentrere sig om ikke at få yderligere ”øretæver”.

Nede med 0-1 og dermed skulle begge de danske hold frem og lave fire mål, og dermed var der potentiale til ”øretæver”, da begge hold gik til pausen nede med 0-2 og sådan gik det også. Ikke mindst efter underligt forsvarsspil, som da Brøndby-spillerne end ikke gad at følge op efter keeper Marvin Schwabe eller reddede et straffespark.

Det hele sluttede med, at Brøndby samlet blev slået 1-3... ligesom FCM. Tager man alle fire kampe, giver det resultatet 14-6. Så solide øretæver til de to danske hold i en uge, hvor FCK også led et bittert europæisk nederlag.


Braga – Brøndby: 3-1 (2-0)
1-0: Joao Palhinha (19)
2-0: Ricardo Horta (41)
3-0: Paulinho (66)
3-1: Peter Bjur (84)

Rangers – FCM: 3-1 (2-0)
1-0: Alfredo Morelos (14)
2-0: Sheyi Ojo (39)
3-0: Alfredo Morelos (49)
3-1: Evander (71)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik