Fodbold nyheder

- I bedste Elkjær-stil

Af Torsten Brix

Tidligere dommer om FCK’s vanvittige straffesparkskonkurrence…

Article image

Røde Stjerne besejrede F.C. København efter et straffesparksdrama. Der skulle hele 22 straffespark til at finde den samlede vinder. Jonas Wind blev skurken, da Milan Borjan nappede hans spark i det serbiske bur.

Sådan skrev Indkast.dk i vores referat af det dramatiske opgør imellem Røde Stjerne og FC København, der endte i en grotesk straffesparkskonkurrence, hvor ”pletten” var helt sparket i stykker efter de mange forsøg, men burde dommeren have flyttet straffesparkskonkurrencen ned i den anden ende?

– Nej, for det er jo ens for begge hold. Men hvis spillerne havde bedt om det, kunne man godt have gjort det, siger Claus Bo Larsen i dagens udgave af Ekstra Bladet og den tidligere topdommer fortæller, at han aldrig underlige afgørelse.

– Nej, jeg har aldrig set så mange spark i en straffesparkskonkurrence. Det er synd for de spillere, der brænder, for de sparkede jo over i bedste Elkjær-stil. Hvis begge anførere havde sagt, at det her er et ’ no go’, så kunne de være flyttet ned i den anden ende, så det mere var en sportslig afgørelse. Men igen, vilkårene var ens for begge.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik