Fodbold nyheder

United vil afvise Pogba-bud

Af Torsten Brix

Måske er franskmanden meget svær at få væk fra Old Trafford?

Article image

Transfervinduet i Spanien og Italien er åbent indtil den 2. september, og derfor er det stadigvæk en mulighed, at Real Madrid eller Juventus vil forsøge at hente Manchester Uniteds Paul Pogba. Men ifølge dagens udgave af Daily Telegraph er der ikke tale om en særlig stor mulighed.

Manager Ole Gunnas Solskjær ser nemlig Pogba som vigtig brink på sit United-hold, så det vil kræve mange penge at få franskmanden købt.

Dem har Real Madrid ikke så mange tilbage af, efter de har købt voldsomt ind i sommerpausen, og Juventus vil måske ikke styrke deres midtbane mere, efter de allerede har hentet Aaron Ramsey og Adrien Rabiot i dette transfervindue.
Tidligere har Real Madrid fået afvist et bud fra Manchester United. ”Kongeklubben” tilbød 250 millioner kroner og James Rodriquez, men det blev afvist af Manchester United.

I 2008 overtalte den tidligere manager Sir Alex Ferguson superstjernen Cristiano Ronaldo til at vente et år med at tage til Real Madrid – måske er Solskjær i gang med at gøre det samme i forhold til Pogba. Problemet for United er blot, at Pogba kun har to år tilbage af sin kontrakt med klubben, så om et år vil hans værdi være faldet voldsomt.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik