Obaida El-Itr

Torsdagens engelske rygter

Premier League-klub kan snuppe Zaha for næsen af Arsenal, og Tottenham kigger mod Juventus
Tottenham har været i kontakt med Juventus vedrørende et køb af den argentinske offensivspiller Paulo Dybala. De italienske mestre vil have 670 millioner kroner for den 25-årige argentiner (Evening Standard).

Everton forventes at holde flere møder med Crystal Palace i næste uge med henblik på at lukke en handel med Wilfried Zaha. Liverpool-klubben vil gerne betale de 670 millioner kroner, som Palace kræver (Sky Sports).

Liverpool tyske manager, Jurgen Klopp, har endegyldigt afvist, at klubben har interesse i at hente Philippe Coutinho fra Barcelona (ESPN).

Newcastles nye manager, Steve Bruce, har fortalt Manchester United, at han under ingen omstændigheder sælger 21-årige Sean Longstaff (Star).

Manchester United har udset sig Lilles Nicolas Pepe som erstatning for Romelu Lukaku. Det forventes, at United og italienske Inter når til enighed snart, og derfor vil United sende 630 millioner kroner afsted mod Lille for at få fingerende i den ivorianske angriber (Times).

Wolverhampton forhandler med Juventus om et køb af Sami Khedira (Sky Sports Italia).

Lazios serbiske midtbanespiller, Sergej Milinkovic-Savic, har fortalt sine holdkammerater, at han snart forlader klubben (Express).

Wolfsburg og RB Leipzig er interesserede i at leje Arsenals 18-årige Emile Smith Rowe (Independent).

Newcastle er tæt på at lukke en handel med Nice’ 22-årige franskmand Allan Saint-Maximin (Shields Gazette).

Franske Laurent Koscielny skal træne med Arsenals ungdomshold, selvom førsteholdet er vendt tilbage fra pre-season i USA (Mirror).

Chelsea og West Ham kæmper om Portsmouths 18-årige kantspiller Leon Maloney, som scorede 26 mål for akademiholdet i sidste sæson (Sun).

Nyoprykkede Sheffield United overvejer at byde på den tidligere landsholdsmålmand Joe Hart fra Burnley (Mail).

Aston Villa er i forhandlinger om et køb af 26-årige Mattia Perin fra Juventus. Den italienske målmand bestod ikke lægetjekket i Benfica. (Football Italia).

Huddersfield vil hente Chelseas 20-årige Trevoh Chalobah på en permanent aftale (Goal).

Willian er millimeter fra at underskrive en ny toårig kontakt med Chelsea (The Times).

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER