Torsten Brix

Fast Eddie

Arsenal-åbenbaring fik råd af idoler - ”The Gunners” har måske fået nyt krudt i angrebet?
Under Arsenals træningstur til USA scorede den unge angriber Eddie Nketiah tre mål i de to kampe imod Fiorentina og Bayern München. Dermed gjorde den 20-årige angriber sig bemærket i forhold til førstevalgene Alexandre Lacazette og Pierre-Emerich Aubameyang, men samtidigt med det fik han også udvisket alle planer om låneaftaler.

Dem har der nemlig været mange af, og i januar var det meget tæt på, at Nketiah skulle til Augsburg, men skaden til Danny Welbeck satte en stopper for det ophold.

Nketiah er opvokset som Arsenal-fan med idolerne Thierry Henry og Dennis Bergkamp, som begge har hjulpet i hans udvikling.

- De to (Thierry Henry og Dennis Bergkamp, red.) er mine helt store idoler. Det er ikke længe siden, at jeg var sammen med Ian Wright og fik en masse råd af ham.

- Det er naturligvis rart at tale om ens idoler, og jeg arbejdede også med Thierry Henry på Arsenals akademi. Han har hjulpet med meget… ikke kun på banen, men også udenfor, siger Nketiah til The Daily Telegraph, hvori manager Unai Emery slår fast:

- Jeg har bedt ham om kun at være fokuseret på Arsenal. Hvis han bliver her og arbejder hårdt, så lover jeg ham en masse spilletid i den kommende sæson. I de minutter skal han så lære noget, hvilket han har vist i sommerens træningskampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER