Fodbold nyheder

Lampard:
Ung komet bliver en vigtig brik

Af Mikkel Overgaard

Frank Lampard har meldt ud, at den unge talentfulde offensivspiller Callum Hudson-Odoi vil have en væsentlig rolle for Chelsea i den kommende sæson.

Article image

Frank Lampard er håbefuld over at Callum Hudson-Odoi vil underskrive en ny kontrakt med Chelsea og føler at teenageren kan blive en væsentlig spiller for Chelsea i den kommende sæson.

Trods den unge alder er Callum Hudson-Odoi i sit sidste år af kontrakten hos Chelsea og klubben er yderst klar på at skrive en kontraktforlængelse med den talentfulde kantspiller. Den unge englænder fik debut på landsholdet tidligere på året og har været rygtet til Bayern Munchen i lang tid, efter at de fik deres bud på englænderen afvist tilbage i januar transfervinduet.

Efter at Frank Lampard er trådt til som ny manager, har han allerede skrevet længevarende kontrakter med flere unge talenter som Mason Mount og Ruben Loftus-Cheek. Frank Lampard er også fast besluttet på, at Callum Hudson-Odoi bliver tilføjet til denne liste, hvor han angiveligt allerede skulle være i forhandling.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik