Fodbold nyheder

Fulham-spiller på vej til Tyrkiet

Af Mikkel Overgaard

Jean Michael Seri er tæt på et skifte til Galatasaray, som har smidt et bud på en låneaftale med den talentfulde midtbanespiller.

Article image

Fulham-midtbanespilleren Jean Michael Seri er tæt på et skifte til Galatasaray på en låneaftale efter blot et enkelt år på Craven Cottage hos Londonklubben. Seri skiftede fra Nice til Fulham sidste sommer i en aftale, hvor forsvarsspilleren Maxime Le Marchand også var inkluderet, som var i omegnen af 180 millioner kroner.

Den 27-årige midtbanemand har været en fast bestanddel på Craven Cottage og han fik 32 kampe i Premier League sidste sæson, hvor han var en af de mest væsentlige stamspillere. Dog rykkede Fulham ud af Premier League og derfor står den unge spiller til at skulle videre.

Midtbanespilleren fra Elfenbenskysten er i snak med tyrkiske Galatasaray om et muligt låneophold, og dette er han selv fast besluttet på. Ifølge Evening Standard Sport skulle forhandlingerne være fremtrædende mellem de to parter og denne skulle være officiel i den kommende weekend.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik