Fodbold nyheder

Milan henter algierer i Empoli

Af Obaida El-Itr

Ifølge Empolis sportsdirektør, Peitro Accardi, skifter Ismael Bannacer til Milan.

Article image

Peitro Accardi, sportsdirektør i Empoli, har bekræftet, at Ismael Bennacer er Milan-spiller. Den algeriske midtbanemand har endnu ikke underskrevet kontrakten, men de to klubber er enige, og Bennacer har forhandlet de personlige vilkår på plads med Milano-klubben.

Bennacer, som i fredags blev kåret til ’ Africa Cup of Nations bedste spiller’, kommer til at koste 120 millioner kroner. Pietro Accardi lægger heller ikke skjul på, at Milan får en dygtig spiller.

- Jeg ser Gatusso i Bennacer, da han har samme lyst til at kæmpe. Fansene på San Siro vil elske ham. De kan lide spille, som sveder og kæmper indtil sidste fløjt har lydt, siger sportsdirektøren til Gazzetta dello Sport.

Empoli-spilleren kom til den italienske klub fra Arsenals U23-hold i sommeren 2017 for otte millioner kroner. I sidste sæson nåede algerieren 37 Serie A-kampe for Empoli, som rykkede ned. Han har især gjort sig positiv bemærket under årets Africa Cup of Nations-turnering. Udover at vinde titlen blev han kåret til turneringens bedste spiller.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik