Fodbold nyheder

Zidane:
Bale er snart fortid i klubben

Af Martin Johansen

Zinedine Zidane adresserer nu officielt situationen omkring Gareth Bales fremtid i "Kongeklubben", og det ligner et snarligt farvel til waliseren.

Article image

Gareth Bales tilværelse i Real Madrid minder mest af alt om en dårlig sæbeopera med mudderkast og dårlige relationer. Situationen har efterhånden udviklet sig som Horton-sagaen, der ingen ende ville tage.

Nu tyder det dog på, at det sidste afsnit er blevet skrevet. Det står klart, efter Gareth Bale ikke spillede Real Madrids seneste træningskamp mod Bayern München, og det havde Zinedine Zidane en simpel forklaring på.

- Gareth Bale spillede ikke, fordi han er tæt på at forlade klubben. Vi håber, at han snart forlader klubben, eftersom det vil være bedst for alle. Vi arbejder på en transfer til en anden klub, udtaler Zidane ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Jeg har ikke noget personligt imod ham, men der kommer en tid, hvor man bliver nødt til at gøre noget, fordi det skal gøres. Afskeden er min beslutning, og det er ligeledes hans beslutning. Han kender også situationen. Jeg ved ikke om, der sker noget indenfor 24 eller 48 timer, men der kommer helt afgjort til at ske noget.

Gareth Bale har spillet i Real Madrid siden 2013 og scoret 102 mål og leveret 68 assists.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik