Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Silas Stage

Barcelona disker op med et kreativt bud på Neymar, og så er Bayern München og Real Madrid i direkte transfer-duel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid har planer om at igangsætte ”Operation 200”. Planen er, at de skal skille sig af med 30-årige Gareth Bale og colombianske James Rodriguez, så de kan finansiere købet af Manchester United-spilleren Paul Pogba. (Marca, via Sun)

Barcelona undersøger forskellige løsninger på at hente 27-årige Neymar tilbage fra PSG. En af mulighederne er at leje ham i en sæson med en købsklausul, så de kan købe ham permanent om et år. (Sport, via Express)

Det var meningen, at Juventus-målmanden Mattia Perin skulle skifte til Benfica denne uge, men da målmanden landede i Portugal, fandt de ud af, at han har en skulderskade, der tager op til fire måneder at blive kvit. Aftalen er derfor lagt på is på, men Benfica har skrevet på deres hjemmeside, at Perin fortsat vil skifte til Benfica, når han bliver skadesfri. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain bliver ikke glade for Barcelonas seneste bud på Neymar. Buddet lyder på 750 millioner plus to spillere, men det er langt fra de 1.6 milliarder, som Paris Saint-Germain betalte i 2017. (Sky Sports)

Edin Dzeko er måske på vej fra Rom til Inter med et nyt og forbedret bud fra Milano-klubben. Buddet er stadig 50 millioner mindre end Romas krav på 150 millioner, men handlen kan også komme til at indeholde spillere i en byttehandel. (Calciomercato)

Real Madrid og Bayern München lader til at være i direkte duel om at hente Celta Vigos spanske landsholdspiller Brais Mendez. Den 22-årige kreatørs prisskilt er på omkring 200 millioner. Roma og Bayer Leverkusen er angiveligt også interesserede. (Caughtoffside)

Napoli føler sig sikre på at få 28-årige James Rodriguez til klubben denne sommer. Ifølge den spanske avis AS bliver det på en lejeaftale med en købsklausul omkring 280 millioner. (Sportsmole)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik