Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Silas Stage

Real Madrid er ved at sætte store planer i gang, og så åbner Neymar for en ny destination.

Article image

Real Madrid har planer om at igangsætte ”Operation 200”. Planen er, at de skal skille sig af med 30-årige Gareth Bale og colombianske James Rodriguez, så de kan finansiere købet af Manchester United-spilleren Paul Pogba. (Marca, via Sun)

Paul Pogbas agent Mino Raiola har afvist at gå stille med dørene i forhold til franskmandens ønske om et skifte til Juventus. (AS)

Neymar har åbnet døren til Manchester United i desperation for at forlade Paris Saint-Germain. (Mundo Deportivo, via Sun)

Chelsea-manager Frank Lampard vil overveje, om den 30-årige brasilianer Willian skal have en ny kontrakt. Fløjspilleren har et år tilbage af kontrakten, og Barcelona er interesserede i en handel omkring 250 millioner. (Express)

Newcastle-manager Steve Bruce kan meget vel få mere end 740 millioner at handle for i sommerens transfervindue. (Sky Sports)

Bruce var nummer elleve på Newcastles ønskeliste, og angiveligt ikke på klubbens ønskeliste i første omgang. (Mail)

Den tidligere Newcastle-angriber Alan Shearer fortæller, at han frarådede Steve Bruce at overtage managersædet i Newcastle. (Sun)

Hoffenheim har bekræftet, at deres 22-årige angriber Joelinton er i ”seriøse forhandlinger” med en Premier League-klub – og Newcastle håber på at gennemføre et rekordskifte for den brasilianske angriber. (Chronicle Live)

Leicester-manager har fortalt Manchester United, at der er en tidsgrænse, hvis de vil hente forsvarsspilleren Harry Maguire, da Leicester ikke ønsker at stå uden en erstatning for den 26-årige brite. (Star)

Rodgers har rost Harry Maguires professionelle opførsel, og Rodgers er ”afslappet” omkring Manchester Uniteds interesse i forsvarsspilleren. (Independent)

Det er stadig usandsynligt, at Simon Mignolet forlader Liverpool, og klubben har ingen planer om at låne målmanden ud, før transfervinduet lukker. (Liverpool Echo)

Manchester United er dukket op som kandidat til at hente Romas 20-årige midtbanespiller Nicolo Zaniolo. (Mirror)

Den belgiske angriber Romelu Lukaku ønsker at forlade Manchester United til fordel for Inter Milan. (Times)

Den spanske angriber Fernando Llorente, der kan hentes på en fri transfer efter kontraktudløb med Tottenham, overvejer et skifte til italienske Fiorentina. (Mail)

Unai Emery insisterer på, at Arsenal arbejder på at hente 3-4 nye spillere inden sæsonstart. (Independent)

Den 33-årige forsvarsspiller Laurent Koscielny skal have en disciplinær samtale med Arsenal med en mulig nedskæring i denne måneds løn til følge efter, at franskmanden nægtede at tage med på klubbens pre-season tur i USA. (L’Equipe)

Midtbanespilleren Granit Xhaka er i førersædet til at overtage anførerrollen efter Laurent Koscielny. (Telegraph)

Juventus-tilhængere gav 19-årige Matthijs de Ligts agent Mino Raiola en modtagelse, som var han en rockstjerne, da agenten var med til forsvarsspillerens fysiske tjek i onsdags. (Metro)

Arsenals forsøg på at hente den skotske Celtic-spillere Kieran Tierney er hurtigt blevet til en transfersaga, men London-klubben kan meget vel få modstand i jagten på den 22-årige venstreback. (Scotsman)

Arsenal har fået at vide af Crystal Palace, at de ikke er i nærheden af klubbens vurdering af 26-årige Wilfried Zaha. (Mirror)

Pep Guardiola har åbnet muligheden for, at tyske Leroy Sane kan forlade Manchester City ved at sige, at den 23-årige fløjspiller kan skifte, hvis han er utilfreds. (Mirror)

Burnley kigger efter et bud på 100 millioner for deres 33-årige engelske målmand Tom Heaton. Det er 65 millioner mere end Aston Villa har budt. (Birmingham Mail)

Ashley Cole har startet spekulationer om, at han skal være en del af Chelseas trænerstab efter at have lagt et billede op ad ham selv i en lufthavn forud for en flytur til Japan, hvor Chelsea i øjeblikket befinder sig. (Mirror)

Fulham-spilleren Jean Michael Seri er tæt på et skifte til tyrkiske Galatasaray på en lejekontrakt for 10 millioner med en mulighed for at gøre aftalen permanent. (Mail.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik