Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Tottenham er villige til at betale prisen for Gareth Bale. "Spurs" har dog efter sigende ikke råd til at betale waliserens enorme ugeløn.

Article image

Tottenham er villige til at betale 450 millioner kroner for Gareth Bale, men ”Spurs” har understreget over for Real Madrid, at de ikke har råd til waliserens ugeløn, som i øjeblikket ligger på omkring fem millioner kroner. (Marca)

Paris Saint-Germains superstjerne Neymar har på et kort møde med sportsdirektøren Leonardo gjort det klart, at han ønsker at forlade den franske hovedstadsklub. (ESPN)

AS Roma-direktøren Gianluca Petrachi har bekræftet, at klubben er interesseret i Tottenhams belgiske forsvarsspiller Toby Alderweireld. (Football Italia)

Bayern München har opgivet håbet om at købe Manchester Citys tyske kantspiller Leroy Sané for 830 millioner kroner denne sommer. (Sky Germany)

Arsenal kommer til at gå glip af at få Olympique Lyon-midtbanespilleren Nabil Fekir til klubben, fordi ”The Gunners” ikke er i stand til at komme af med Mesut Özil. (L’Equipe)

Arsenal har sendt læger til Brasilien. Disse læger skal lave foreløbige tests af Gremios 23-årige angriber Everton. (Fox Sports)

Den tidligere Arsenal-spiller Marc Overmars – som nu er direktør i Ajax – føler sig overbevist om, at ”The Gunners” burde erstatte den tyske playmaker Mesut Özil med den 26-årige marokkaner Hakim Ziyech, som har en frikøbsklausul på 183 millioner kroner. (Calciomercato)

Marc Overmars har desuden løftet sløret for, at transfersagaen om Ajax-anføreren Matthijs de Ligt, som er på vej til Juventus, nærmer sig sin afslutning. (Goal.com)

FC Barcelona pønser på at gøre et sidste forsøg på at hente 19-årige Matthijs de Ligt til klubben. (Mundo Deportivo)

Galatasaray og AC Milan kæmper i øjeblikket om Fulham-midtbanespilleren Michael Seri. (Fanatik)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik