Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Leicester forlanger en rekordsum for Harry Maguire, ombejlede Toby Alderweireld og Christian Eriksen planlægger at tage med Tottenham på træningslejr, mens Jose Mourinho overvejer at genoptage trænergerningen i Bundesligaen.

Article image

Leicester City har lovet den ombejlede forsvarsspiller Harry Maguire, at han må forlade klubben, hvis Manchester United eller Manchester City overgår den rekordsum på 620 millioner kroner, som Liverpool betalte for Virgil van Dijk. (Telegraph)

Newcastle United vil betale Sheffield Wednesday 35 millioner kroner i kompensation for manageren Steve Bruce, som efter al sandsynlighed skal erstatte Rafael Benitez i Newcastle. (Sun)

Steve Bruces managerassistenter Steve Agnew og Stephen Clemence har også forladt Sheffield Wednesday. De vil også slutte sig til Steve Bruce på St James’ Park. (Newcastle Chronicle)

Manchester United kommer til at byde officielt på Sporting Lissabons midtbanespiller Bruno Fernandes i løbet af de næste tre uger. (Independent)

Toby Alderweireld og Christian Eriksen forbereder sig på at rejse til Singapore med Tottenham på onsdag, selvom begge to i øjeblikket rygtes væk fra klubben. (Evening Standard)

Arsenal forhandler fortsat med Celtic om den 22-årige venstreback Kieran Tierney. Arsenals andet bud på 207 millioner kroner blev for nylig afvist. (Evening Standard)

Inter ryster på hånden i forhold til summen på 620 millioner kroner, som Manchester United forlanger for Romelu Lukaku. Inter har foreløbig foreslået en toårig lejeaftale, hvor de i første omgang skal betale 75 millioner kroner og herefter 225 millioner kroner om året i to år. Manchester United vil dog have hele beløbet på en gang. (Star)

Den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf har understreget, at han er meget glad i Manchester United, selvom hans agent har påstået, at FC Barcelona har været interesseret i den 24-årige forsvarsspiller. (Mirror)

West Bromwich-angriberen Salomon Rondon ser ud til at blive genforenet med Rafael Benitez. Den venezuelanske angriber er i den forbindelse fløjet til Kina for at tale med Rafael Benitez’ nye klub Dalian Yifang. West Bromwich er allerede enige med den kinesiske Super League-klub om en overgangssum for den 29-årige angriber, som i sidste sæson var udlejet til Rafael Benitez’ Newcastle. (Express and Star)

Newcastle United har genoplivet deres interesse for Hoffenheim-angriberen Joelinton. Newcastle United-ejeren Mike Ashley er parat til at betale 300 millioner kroner for den 22-årige brasilianer. (Mail)

West Ham forhandler i øjeblikket med Eintracht Frankfurt om den franske angriber Sebastian Haller. (Evening Standard)

Wolverhampton er blandt de klubber, som i øjeblikket kæmper om Lazios brasilianske forsvarsspiller Wallace. (Birmingham Mail)

Club Brügge-midtbanespilleren Marvelous Nakamba nægter at træne med sin klub, fordi han vil forsøge at gennemtvinge en transfer til Aston Villa. (Birmingham Mail)

Den tidligere Manchester United-manager Jose Mourinho overvejer at blive træner i Bundesligaen, fordi han planlægger at genoptage trænergerningen. (Independent)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik