Fodbold nyheder

Storudsalg hos Zidane

Af Torsten Brix

Real Madrid har gang i svingdøren – og det stopper formentlig ikke foreløbig…

Article image

Selvom Real Madrid i dette transfervindue allerede har solgt Mateo Kocacic, Marcos Llorente, Raul de Tomas og Theo Hernandez for omkring 1.000.000.000 kroner samt blandt andet udlejet Martin Ødegaard og Luis Zidane, så er det langt fra sikkert, at den sidste spiller har forladt ”Kongeklubben” i dette transfervindue. Indkast.dk har kigget nærmere på, hvad der mere kan ske?

Gareth Bale
Efter at have været det helt store transferrygte er der blevet stille omkring waliseren. Formentlig er flere af de interesserede klubber blevet skræmt af lønkravet for den meget skadede Bale. Men Zidane er ikke interesseret i at beholde Bale i truppen, så mon ikke han havner i Premier League – igen?

Keylor Navas
Courtois har overtaget pladsen i Real Madrid-målet, og det kan Navas næppe ændre. Keeperen fra Costa Rica har været sat i forbindelse med klubber som PSG og Porto, men 100 millioner kroner er måske for meget for en aldrende reservemålmand?

James Rodriguez
Bliver sat voldsomt i forbindelse med både Napoli og Atletico Madrid. Colombianeren skal nok blive solgt til omkring 300 millioner kroner.

Ceballos
Skulle Real Madrid hente enten Paul Pogba eller Christian Eriksen, vil Ceballos formentlig blive udlejet med det samme. Skulle det ikke lykkes at hente yderligere spillere til ”Kongeklubbens” midtbane, vil det formentlig betyde, at Ceballos skal blive i klubben som reserve for en lidt tynd midtbane.

Marian, Lucas, Isco og Nacho
Deres situation minder lidt om Bales. Ingen af disse spillere er i Zidanes idealopstilling, og kommer der blot et rimeligt tilbud på dem, vil Real Madrid formentlig sælge dem. Kvartettens situation kan dog påvirke andre i truppen – f.eks. kan Jesus Vallejos være meget afhængig af, om Nacho bliver solgt.

Opsummering
Real Madrid kan godt komme til at sælge for omkring 1.000.000.000 kroner mere, men formentligt lidt mindre, og det vil kunne betale for en stor del af indkøbet af enten Eriksen eller Pogba. En ting er sikkert… det spanske transfervindue er åbent længe endnu, og Real Madrid er næppe færdige med at handle!

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik