Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Simon Henneberg

James Rodríguez skifter til Atlético Madrid, AS Roma vil handle hos Milan, og så skulle Matthijs de Ligts skifte til Juventus være så godt som i hus.

Article image

Atlético Madrid har intet bevis på deres påstand om, at FC Barcelona havde en aftale på plads med Antoine Griezmann allerede i marts. Det siger FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu. (Goal.com)

James Rodríguez tager ”det forbudte” skifte fra Real Madrid til Atlético Madrid. Sidstnævnte betaler angiveligt 373 millioner kroner – et beløb, der dog kan blive større afhængigt af colombianerens succes hos de rød- og hvidstribede. (Esto Es Atleti)

AS Roma er interesserede i AC Milans offensivprofil Suso. Spilleren har en frikøbsklausul på 283 millioner kroner. (Tuttosport)

Matthijs de Ligt er til lægetjek i Juventus i dag. Det forlyder, at de italienske mestre er blevet enige med de hollandske ditto om en pris på 485 millioner kroner plus diverse bonusser. (Sky Sport Italia)

Olympique Marseille og Beşiktaş er begge interesserede i den danske venstreback Riza Durmisi. (L’Equipe)

Den 22-årige Napoli-angriber Adam Ounas er i søgelyset hos Sevilla, Real Betis og Olympique Marseille. (Estadio Deportivo og Le10Sport)

Atlético Madrid vil tilbyde Saúl Niguez en ny kontrakt. Dette for at skræmme bejlere som fx Manchester United væk. (AS)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik