Fodbold nyheder

Brøndby vandt sikkert i sæsonpremieren

Af Bertram Christensen

Det blev til en komfertabel 3-0-sejr på hjemmebane mod Silkeborg.

Meget var nyt på Brøndby Stadion søndag aften, da Brøndbys nye træner, Niels Frederiksen, ledte sit Brøndby-mandskab til en sejr over nyoprykkerne fra Silkeborg IF.

Brøndby startede bedst, og havde det meste af boldbesiddelsen i første halvleg, og det blev også til et par fine muligheder i starten af kampen.

Efter 14 minutters spil fik hjemmeholdet så gevinst af deres pres. Dominik Kaiser lagde et hjørnespark fra højre tæt ind på Oscar Hedvall i Silkeborg-målet, som tabte bolden ned for fødderne af Paulus Arajuuri, som fik prikkede bolden over stregen.

Brøndby fortsatte den totale dominans, og efter 35 minutters spil var det så Kaisers tur. Simon Tibbling fandt den helt frie tysker, som fra kort afstand bankede bolden i nettaget.

Dermed kunne Brøndby gå til pause med en fortjent føring på 2-0, som var kommet på baggrund af en halvleg, hvor der reelt kun var et hold, som var farlige.

Brøndby fortsatte det høje tempo efter pausen, og kom da også frem til flere pæne muligheder. Silkeborg kom dog bedre med i kampen, men farlige blev gæsterne aldrig.

Efter 74 minutters spil brød Arajuuri bolden højt oppe, og spillede Brøndbys anfører Kamil Wilczek i dybden, som let lagde bolden ind til 3-0.

Det resultat virkede Brøndby til at være tilfredse med. I hvert fald lod de Silkeborg få bolden noget mere, og så kunne Brøndby ellers forsvare resten af kampen.

Brøndby IF – Silkeborg IF 3-0 (2-0)
1-0: Paulus Arajuuri (14 min.)
2-0: Dominik Kaiser (35 min.)
3-0: Kamil Wilczek (74 min.)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik